Vacuümtechniek

Schmalz is ‘s werelds toonaangevende partner voor vacuümtechniek in de automatisering, handling en voor opspanen. De uitstekende kwaliteit van Schmalz vacuümtechniek in combinatie met de grote kennis van onze medewerkers garanderen een ideale oplossing op elk werkgebied. Onze vacuümtechniek en diensten zijn precies op de eisen van de klant toegesneden.

Vacuümtechniek beeing gebruikt om verschillende werkstukken te behandelen

Het productassortiment van Schmalz bestaat uit vier verschillende productgroepen.

Vacuüm Componenten

Vacuüm Componenten vormen de basis van vacuümsystemen voor materiaal handling in geautomatiseerde processen. De vacuüm componenten omvatten een breed scala aan zuignappen, verschillende generatoren, bevestigingselementen, filters, schakelaars en alles wat nodig is om een compleet vacuümsysteem te bouwen.
Meer over vacuüm componenten

Vacuüm Grijpsystemen

Vacuüm grijpersystemen zijn vacuümsystemen die kant-en-klaar geleverd worden. Dit kunnen enerzijds zuigerspinnen zijn, die uit verschillende vacuüm componenten worden opgebouwd, of lagengrijpsystemen welke stand-alone producten zijn.

Meer over vacuüm grijpersystemen

Vacuumheffer en railsystemen

Vacuumheffer bieden de ideale oplossing voor het heffen en verplaatsen van zware lasten tot wel 2.000 kg. Schmalz biedt de vacuüm slangheffer Jumbo en de vacuüm hefunits VacuMaster aan in vele verschillende uitvoeringen voor verschillende lasten en werkstukken. Voor de montage van de vacuumheffer biedt Schmalz ook een scala aan zwenkkranen en railbanen die perfect geschikt zijn voor de producten van Schmalz.

Meer over vacuüm handlingsystemen

Vacuüm Opspansystemen

Vacuüm klemsystemen van Schmalz zijn innovatieve systemen om zeer snel, veilig en precies werkstukken op CNC bewerkingsmachines vast te klemmen. Veel producenten gebruiken reeds Schmalz vacuüm opspansystemen als originele uitrusting op hun CNC machines, maar Schmalz biedt ook de producten aan voor de montage achteraf op bestaande CNC bewerkingslijnen.

Meer over vacuüm opspansystemen

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.