Tilsystemen - Vacuüm Tilsysteem

Suction Lifter Jumbo (Vacuum Tube Lifter Jumbo) used to lift cardboard boxes

In het algemeen worden vacuüm hefsystemen gebruikt als hulp bij een handmatige tilactiviteit om deze te vergemakkelijken door de werknemers te ontzien bij werken met zware lasten. Door vacuüm hefsystemen te implementeren kan schade aan het werkstuk en de gezondheid van de werknemer worden voorkomen, terwijl de productiviteit kan worden verhoogd omdat processen sneller verlopen.

Bij Schmalz worden vacuüm hefsystemen vacuüm handling systemen genoemd.

Vacuüm Hefapparatuur, tilsystemen en Slangheffers

Suction Lifter VacuMaster(Vacuum Lifting Device VacuMaster) used to handle glass panes

Schmalz hanteert bij de vacuüm slangheffers Jumbo en de vacuüm hefapparatuur VacuMaster twee verschillende soorten principes voor vacuüm tilhulpen. Ze gebruiken beide vacuüm om het werkstuk dat moet worden opgetild vast te houden. Het heffen gebeurt echter op verschillende manieren.

De vacuüm slangheffer Jumbo gebruikt vacuüm om het werkstuk omhoog te bewegen. De slang van de slangheffer wordt samengetrokken. Daarom is de diameter van de hefslang bepalend voor het gewicht dat kan worden opgetild.

De vacuüm hefunits VacuMaster gebruikt kettingtakels voor het hefproces. Door de kettingtakel, het frame en de zuignappen van de hefunit passend te dimensioneren kunnen zware werkstukken met een gewicht tot enkele tonnen door slechts één persoon veilig worden opgetild.

Meer informatie over vacuüm hefunits VacuMaster.

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.