Vacuüm tilhulp

Tilhulpen

Vacuüm tilhulpen van Schmalz worden in uiteenlopende industrieën gebruikt om materiaalstromen efficiënt te laten verlopen. Tilhulpen zorgen ervoor dat een operator werkstukken sneller en veiliger kan verwerken, terwijl zowel de last als de medewerker worden beschermd. Schmalz biedt een totale werkplekoplossing die bestaat uit een handling systeem en een kraan die ontworpen is om perfect met deze tilhulp samen te werken.

Slangheffer Jumbo is dé Tilhulp

Tilhulpen worden gebruikt om de werknemer te ontzien bij de belasting van een werkstuk bij handmatige handling. In de logistiek, pakketdistributiecentra en op luchthavens, waar goederen snel en frequent verplaatst moeten worden, worden vacuüm slangheffers ingezet als tilhulpen voor de werknemers. De vacuüm slangheffers van Schmalz bestaan uit een vacuüm generator, hefunit, bedieningspaneel en een zuignap. Deze tilhulp gebruikt vacuüm om de lasten op en neer te laten.

Meer over vacuüm slangheffers Jumbo

Vacuüm hefunit Vacumaster

Voor het laden en lossen van CNC verspaningslijnen, zagen, het bevoorraden van buigmachines of snijsystemen met zware onderdelen, dient de vacuüm hefunit VacuMaster als perfecte tilhulp voor de werknemer. De vacuüm hefunit VacuMaster bestaat uit een vacuüm generator, laadjuk met vacuüm reservoir en vacuüm buffer, een bedieningshendel en zuignappen. Het vacuüm houdt het werkstuk vast en een kettingtakel tilt het werkstuk op.

Meer over vacuüm hefunit VacuMaster

Meer informatie over vacuüm tilhulp

Vacuumheffer en railsystemen voor handmatige handling als perfecte tilhulpmiddelen

Met de door een operator handmatig bediende vacuüm-handlingsystemen worden werkprocessen vergemakkelijkt en kunnen werkstukken moeiteloos en efficiënt worden bewerkt. De tilhulpmiddelen ontlasten de medewerker van het gewicht en zorgen ervoor dat de medewerker ergonomisch kan werken.


Kraansystemen en zwenkkranen maken de handlingsystemen compleet. Dankzij de kraanrails van aluminium en de afdekking van grote werkgebieden zijn de kranen en zwenkkranen perfect te gebruiken als vacuum tilhulp.

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.