Railbanen

Suction Lifter Jumbo (Vacuum Tube Lifter Jumbo)

Schmalz biedt een breed scala aan kraansystemen zoals railbanen en de kolom- of wandzwenkkranen. Deze laatsten kunnen aan een eigen zuil of aan een pilaar in het gebouw of muur worden gemonteerd.

Railbanen kunnen aan het plafondspanten of op bestaande portalen worden bevestigd. Railbanen kunnen vrij bewegen. De railbanen lopen onder een Schmalz railsysteem gemaakt van aluminium. Ze kunnen voor grote werkgebieden en lasten tot 950 kg worden ingezet.

Dankzij deze gunstige gewicht-last ratio kunnen zware lasten gemakkelijk worden verwerkt. Daarbij voorkomt een gelijkmatige belastingsverdeling van het gewicht over het railsysteem kantelen bij diagonale bewegingen. Railbanen van Schmalz zijn voorzien van een geoptimaliseerde energievoorziening voor een kettingtakel of een vacuüm hefsysteem. Railbanen worden bij bijna alle interne transport en logistieke processen gebruikt en bieden een flexibel modulair systeem voor de montage van individuele kraanoplossingen.

Railbanen en kranen zijn vaak een voorwaarde voor het gebruik van vacuüm hefapparatuur of slangheffers. Maar ook als stand-alone oplossing heeft een modern kraansysteem, zoals een railbanen, u talrijke voordelen te bieden.

Meer informatie over railbanen

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.