Vacuümtechnologie voor automatiserings-, handling- en opspantoepassingen

Als wereldwijd opererend bedrijf, dat zijn klanten uitstekende producten en diensten biedt, leveren wij grensverleggende oplossingen voor toepassingen in de handel en industrie. Waar en wanneer wij productieprocessen efficiënter maken met behulp van vacuümtechnologie, zijn onze klanten enthousiast over onze producten.

Vacuümcomponenten

Vacuümcomponenten

Vacuümcomponenten worden regelmatig gebruikt om geautomatiseerde processen of robotapplicaties efficiënter te maken en zodoende de productiviteit aanzienlijk te verhogen. Of het nu gaat om een speciale grijper voor de hantering van gevoelige wafers in de zonne-industrie of een zuignap voor gebruik in perslijnen in de auto-industrie, Schmalz heeft altijd het juiste vacuüm onderdeel.

Het assortiment van Schmalz vacuümcomponenten loopt van zuignappen en vacuümgeneratoren via bevestigingselementen en kleppen tot aan vacuüm schakelaars en systeembewakingsapparatuur.

Vacuümcomponenten

Vacuüm grijpersystemen

Vacuüm grijpersystemen

De vacuüm grijpersystemen van Schmalz zijn complexe vacuümsystemen die bij levering klaar zijn om aan te sluiten. Wanneer ze zijn bevestigd aan een robot kunnen de grijpers in alle soorten geautomatiseerde processen worden gebruikt. Vacuüm grijpersystemen worden vooral gebruikt om aanzienlijke productiviteitsverhogingen te realiseren. De grijpersystemen hebben een modulair ontwerp, zodat het vacuümsysteem volledig aan de individuele toepassing kan worden aangepast.

Het aanbod beslaat lagengrijpersystemen en grijpersystemen voor grote ruimtes, evenals individuele zuigerspinnen.

Vacuüm grijpersystemen

Vacuüm handlingsystemen

Vacuüm handlingsystemen

Vacuüm handlingsystemen ontlasten de operator door de zware hefwerkzaamheden over te nemen, en verkorten bovendien de verwerkingstijden. De vacuüm slangheffers Jumbo zijn de ideale helpers bij de snelle en efficiënte handling van werkstukken tot 300kg. Vacuüm heftoestellen die bevestigd zijn aan kettingtakels zijn zeer geschikt voor processen waarbij zeer zware ladingen worden verplaatst. De railbanen en zwenkkranen die nodig zijn voor de heftoestellen worden ook door Schmalz geleverd. Schmalz kan dus complete handling-oplossingen leveren die exact zijn afgestemd op de gewenste toepassing.

Vacuüm handlingsystemen

Vacuüm opspansystemen

Vacuüm opspansystemen

De vacuüm opspansystemen van Schmalz staan garant voor een efficiënt productieproces in CNC-bewerkingscentra. Veel bedrijven gebruiken de vacuüm opspansystemen van Schmalz al als originele apparatuur voor hun CNC-machine, maar Schmalz biedt ook systemen om bestaande CNC-bewerkingscentra te moderniseren. Insteltijden kunnen aanzienlijk worden verkort met het gebruik van vacuümdoppen op machinetafels. De matrixplaat kan platte metalen werkstukken zeer precies opspannen en het Multi-Clamp opspansysteem is een opspanoplossing voor alle manuele werkzaamheden.

Vacuüm opspansystemen

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.