Palletisers - palletheffer

Vacuüm Laaggrijper palletheffer

Palletisers verzorgen het automatisch stapelen en ontstapelen van verpakte producten op een pallet. Schmalz palletisers gebruiken vacuüm om de producten veilig en voorzichtig op te pakken.

De palletheffer van Schmalz verwerken hele productlagen, zelfs met verschillende werkstukken. Het aanzuiggebied bestaat uit speciaal schuim of afzonderlijke zuignappen.

Het aanzuiggebied van de palletheffer kan met een mechanische klem worden uitgebreid voor meer stabiliteit en kracht. Daarnaast kan een rok worden gebruikt om een algehele vacuümruimte te creëren. Met deze apparatuur zijn de palletisers perfect uitgerust om gelijkmatige werkstukken te verwerken, die tot nu toe alleen handmatig of op veel omslachtigere wijze konden worden vervoerd.

Flexibiliteit en productiviteit van Schmalz Palletisers of palletheffer

Palletisers van Schmalz voldoen aan de hoogste eisen inzake flexibiliteit en productiviteit. De palletisers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De werkstukken variëren van kartonnen dozen, in tray verpakte goederen, gekoelde en diepgevroren goederen, tot niet homogene producten en producten met openingen in een patroon dat door de palletisers kan worden verwerkt.

Palletisers worden bij Schmalz meestal vacuüm vlakke grijpers genoemd.

Meer informatie over Palletisers of palletheffer

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.