Kolomzwenkkranen - perfect afgestemd

Kolomzwenkkranen in combinatie met vacuümheffers leveren het perfecte handlingsysteem voor handmatige arbeidsprocessen op. Of het nu een kolomzwenkkraan, wandzwenkkraan of kraaninstallatie betreft – het modulaire systeem van Schmalz maakt een perfecte integratie in de werkomgeving mogelijk. Ook als stand-alone-oplossing profiteert u van de vele voordelen welke moderne kolomzwenkkranen bieden.

Samenstelling en opbouw van kolomzwenkkranen

kolomzwenkkranen

De kolomzwenkkraan bestaat uit kraanrails en zwenklagers van aluminium. De kraankolom zelf is van staal, als optie met een te integreren motorbeveiligingsschakelaar verkrijgbaar. De kraankolom is geheel voorbereid voor de montage op de werkvloer zonder extra tussenplaten. De kolomzwenkkraan is als optie tevens in een uitvoering met verplaatsbare bodemplaat te verkrijgen, welke geschikt is voor het eenvoudige transport met behulp van een heftruck of pompwagen. Met trekkabel, kabelbalancer of kettingtakel met heftoestel kunnen kolomzwenkkranen zeer veelzijdig worden toegepast. Zij overtuigen door een perfecte lichtlopende constructie en maximale ergonomie.

 

Unieke eigenschappen van de Kolomzwenkkraan

Kolomzwenkkranen zijn veilig bestand tegen lasten van max. 650 kg en dekken een zeer grote arbeidszone af (zwenkhoek van 270°). Met de aluminium kraanrail van de kolomzwenkkraan wordt een extreem lichte loopeigenschap gerealiseerd. Door middel van variabele eindaanslagen heeft de kraan een instelbare rijweg. Een hoge mate van veiligheid bij het werken met een kolomzwenkkraan wordt dankzij de in de kolom geïntegreerde kraanhoofdschakelaar gewaarborgd.

 

Een maximale flexibiliteit door individueel aan te passen kolom- en gieklengten is nog een voordeel van de kolomzwenkkranen.

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.