Vacuümtechniek voor efficiënte processen

 

Op het gebied van vacuüm voor automatiseringstechniek, handlingtechniek en opspantechniek hoort Schmalz bij de wereldmarktleiders

VacuümcomponentenVacuüm grijpersystemenVacuüm handlingsystemenVacuüm opspansystemen

Vacuümcomponenten

voor het ontwerp van vacuümsystemen

Vacuüm grijpersystemen

voor efficiënte geautomatiseerde processen

Vacuüm handlingsystemen

voor ergonomische manuele handlingwerkzaamheden

Vacuüm opspansystemen

voor de bewerking van panelen aan vijf zijden

Vacuümtechniek voor automatische processen

Voor geautomatiseerde processen biedt Schmalz een breed assortiment aan afzonderlijke vacuümcomponenten; van de vacuümgrijper en de speciale grijper tot de vacuümgenerator en schakelaar. Met het bredede pakket van Schmalz kunnen vacuümsystemen worden samengesteld die perfect aansluiten op de eisen van de klant.
Het programma van afzonderlijke vacuümcomponenten wordt aangevuld met de vacuüm-grijpersystemen van Schmalz. Grijpersystemen zoals de vlakke-grijpersystemen, lagengrijpersystemen en zuigspinnen zijn modulair opgebouwd. Deze grijperoplossingen worden bij Schmalz zowel geconfigureerd en geprojecteerd. En daarbij profiteren onze klanten van onze omvangrijke knowhow. De aansluitklare complete systemen bieden maximale flexibiliteit bij de toepassing in robotapplicaties.

Vacuüm componenten

Vacuüm-grijpersystemen

Vacuumheffer en railsystemen voor handmatige handling

Met de door een operator handmatig bediende vacuüm-handlingsystemen worden werkprocessen vergemakkelijkt en kunnen werkstukken moeiteloos en efficiënt worden bewerkt. De lastopnamemiddelen ontlasten de operator van het gewicht van het werkstuk en zorgen ervoor dat de operator ergonomisch kan werken. De vacuüm-slangheffer Jumbo is bijzonder geschikt voor snelle heftoepassingen. Het vacuüm-heftoestel VacuMaster is veilig en betrouwbaar in het optillen van lasten met een gewicht van meerdere tonnen.
Kraansystemen en zwenkkranen maken de handlingsystemen compleet. De kraanoplossingen van Schmalz overtuigen door hun lichte en soepele loop. Dankzij de kraanrails van aluminium en de afdekking van grote werkgebieden zijn de kranen en zwenkkranen perfect als tilhulp.

Slangheffer Jumbo

Heftoestellen VacuMaster

Zwenkkranen en railbaaninstallaties

Opspanoplossingen

Vacuüm-opspansystemen voor CNC-bewerkingscentra staan voor korte insteltijden en maken een efficiënte en veelzijdige bewerking van werkstukken mogelijk. Schmalz biedt opspanoplossingen voor zowel de eerste uitrusting van CNC-bewerkingscentra als voor naleveringen voor al bestaande machines.
De matrixplaat is de ideale precisie-opspantechniek voor de metaal- en kunststofbewerking. Met de matrixplaat kunnen vlakke werkstukken nauwkeurig, snel en veilig worden opgespannen.
Met de serie Multi-Clamp biedt Schmalz een opspanmogelijkheid voor handmatige bewerkingen. Met deze speciale zuiger-cups kunnen kleinere en middelgrote werkstukken zonder dat ze beschadigd worden aan vijf zijden worden bewerkt. De opspantoepassingen worden direct op de werkbank of de bewerkingstafel aangebracht.

Innovatieve opspanoplossingen voor CNC-bewerkingscentra

Precisie opspantech. voor de metaal- en kunststofbewerking

Opspanoplossingen voor handmatige bewerking

Schmalz Mediatheek

Schmalz Media Center with application videos of vacuum systems for automated and manual processes as well as clamping tasks

In de Schmalz mediatheek vindt u toepassingsvideo´s van onze vacuümoplossingen in de automatiseringstechniek, handlingtechniek en opspantechniek. Kijk hoe slangheffers en heftoestellen handmatige handlingtoepassingen in de praktijk oplossen, hoe grijpersystemen en vacuümcomponenten in de meest uiteenlopende robotapplicaties de schakel met het werkstuk vormen en hoe CNC-bewerkingscentra dankzij de opspantechniek worden gemoderniseerd.

Meer

Flexibiliteit plus power: het nieuwe vacuüm-oppervlakgrijpersysteem FMP/FXP

15.05.2013
Vlakke-grijpermodule FMP bij de handling van dozen
Het nieuwe oppervlakgrijpersysteem FMP/FXP van Schmalz beschikt over 86 procent meer houdkracht dan de concurrentie, hogere flexibiliteit en energie-efficiëntie. De nieuwe serie zorgt voor efficiënte handling in geautomatiseerde processen en wordt in 2013 als derde grijper-generatie op de markt ingevoerd.
 

Snel en veilig opspannen: nieuwe rastertafel-vacuümzuigers van Schmalz

06.05.2013
Blokvacuümzuiger op een rastertafel
Met zijn nieuwe blokvacuümzuiger-serie VC-R biedt vacuüm-specialist Schmalz flexibele en voordelige opspanmiddelen voor CNC-bewerkingscentra met rastertafel.
 

Vacuümgenerator X-Pomp - sterker, duurzamer, slimmer

19.11.2012
Vacuümejector X-Pomp
Schmalz, de specialist in vacuümtechnologie, heeft zijn krachtige vacuümgenerator de X-Pomp (SXP) onder handen genomen. De verbeterde vacuümejector X-Pomp (SXMP) beschikt nu over een aantal aanvullende functies. De nieuwe vacuümejector maakt kortere omlooptijden mogelijk en werkt kostenbesparend door de geïntegreerde luchtbesparende functie. Met de IO-Link technologie waarmee de ejector is uitgerust, kan het handlingproces vanaf een centrale plek worden gecontroleerd.
 
 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.