Hijsmiddelen

De hijsmiddelen van J. Schmalz GmbH maken voor onze klanten een veilige, handmatige handling van de meest uiteenlopende werkstukken mogelijk. Dankzij een veelvoudig productaanbod kunnen de hijsmiddelen van Schmalz in vele verschillende branches worden toegepast. Zo kunnen bijvoorbeeld platen, welke meerdere tonnen zwaar zijn, efficiënt op een machine worden geladen.

Hijsmiddelen Jumbo en VacuMaster

Teneinde aan de vele toepassingen en eisen te kunnen voldoen, werden voor de branches verschillende toestellen ontwikkeld, om het even voor metaal, hout of glas. Schmalz biedt twee verschillende soorten hijsmiddelen aan: de vacuüm-slangheffer Jumbo en het vacuüm-heftoestel VacuMaster. Bij de vacuüm-slangheffer Jumbo wordt het vasthouden en heffen uitsluitend door vacuüm gerealiseerd. Daarbij kan de Jumbo max. 300 kg heffen. Bij het vacuüm-heftoestel VacuMaster gaat de hefbeweging van een kettingtakel uit. De VacuMaster kan gewichten van meer dan 10.000 kg heffen en bewegen. Tot de hijsmiddelen van Schmalz behoren bovendien tevens de kraansystemen. Dankzij de gunstige verhouding van eigengewicht ten opzichte van de capaciteit kunnen zware lasten moeiteloos worden gehanteerd.

Slangheffer Jumbo

Heftoestel VacuMaster

Deze hijsmiddelen betekenen voor uw medewerkers niet alleen een verlaging van het veiligheidsrisico, maar tevens een grote lichamelijke ontlasting. Zware lasten laten zich kinderlijk eenvoudig heffen en bewegen. De gereduceerde handlingtijden betekenen tevens een groot voordeel voor onze klanten. De medewerkers zijn meer tevreden en het aantal door ziekte veroorzaakte uitvallen daalt dankzij de gebruikmaking van hijsmiddelen van Schmalz. Met de vacuüm-hijsmiddelen kan de gebruiker flexibel op wisselende werkstukken reageren. De werkstukken worden niet alleen behoedzaam behandeld en bewogen, tevens kunnen de vacuümzuigers eenvoudig in een andere positie worden gebracht teneinde een breder of kleiner onderdeel te heffen.

 

Hijsmiddelen om te zwenken en met klantspecifieke eisen

Tevens is het met de Schmalz hijsmiddelen mogelijk, platen of ruiten te zwenken of zelfs tot max. 180° te draaien. Teneinde voor iedere klant een oplossing te vinden, biedt Schmalz tevens individuele, klantspecifieke hijsmiddelen aan, welke door intensieve gesprekken met de klant zijn ontwikkeld. Consequente klantoriëntatie en richtinggevende innovaties, hoogwaardige kwaliteit en alomvattende adviescompetenties maken Schmalz tot een wereldwijd toonaangevende partner voor vacuüm-hijsmiddelen in de handlingtechniek.

 

Onze kraaninstallaties garanderen perfecte lichte loopeigenschappen en vullen onze hijsmiddelen perfect aan.

 
XHeeft u gevonden wat u zocht?

Wij adviseren u graag.

Telefoon +31 74 25557-57

schmalz@schmalz.nl

Telefoon +31 74 25557-57
 

De volgende fouten zijn ontstaan bij het invullen van het formulier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Items gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.